Vintage esküvő

Mit jelent a vintage kifejezés?

A vintage kifejezés annyit tesz, mint régi, régmúlt korokból való. A vintage dekoráció során fontos, hogy a régies dolgok kerülnek előtérbe, ám a kiegészítők és bútorok annyiban eltérhetnek a rusztikus elemektől, hogy a vintage-nél elegendő, ha csupán régies hatást kelt. Egy vintage esküvő kellékei és ruhái tehát lehetnek újak, de stílusukban nem ezt a hangulatot idézik meg.

Mitől is lehet vintage stílusú egy esküvő?

Ha azt szeretnénk elérni, hogy a békebeli idők stílusában pompázzon a nagy napunk, fontos hogy nosztalgikus, vidám és merész hangulatot teremtsünk, amely visszarepít minket és vendégeinket a múltba!

A vintage stílusú meghívó

meghívó

A vintage stílusú dekoráció

Az utóbbi évek talán legkedveltebb és legnagyobb teret hódító stílusa, legfontosabb jellemzője a régies eszközök, akár hétköznapi használati tárgyak felújítása, dekorációs célú felhasználása. Esküvői dekorációk esetében gyakran kiegészül rusztikus, és természetes alapanyagú elemekkel, így ezeket a könnyebb eligazodás érdekében mi is egy helyre csoportosítottuk.

Ugyan ez a stílus magáról a kiegészítőkről szól, azért fontos tartani egy bizonyos egyensúlyt, mert könnyen átfordulhat a dolog. Régi, nem használt eszközöket is fel lehet újítani, de manapság már készen gyártva is elérhetők. Mivel napjainkban több iparág is épít erre a stílusra így széles választékban és elfogadható áron érhetők el a kiegészítők, amennyiben nem szeretnénk vele dolgozni.

dekoráció

A vintage stílusú menyasszonyi ruha

esküvőiruha