Fa meghívó

Fa meghívó

Cikkszám: 364 Kategória:
Mutasd meg másoknak is ezt a terméket!

Leírás

Fából készült meghívó remek lehetőség azoknak, akik szeretnék esküvőjüket különleges és egyedi dolgokkal feldobni. A hagyományos, papír alapú meghívóból rengeteget láttunk már, azonban abban biztosak lehettek, hogy ilyen meghívók nem találhatóak minden sarkon.

Az esküvőtökkel kapcsolatban a meghívó az első látható és kézzelfogható dolog, amivel a kedves vendégek, a család és a barátaitok először találkoznak. Még távol van az esküvő napja, de már mosolyt csalunk a meghívottak arcára, mikor kezükbe veszik különleges meghívójukat.

A fára készített gyönyörű meghívók átadása, mint az esküvő első mozzanata már előrevetíti annak egyediségét, hangulatát.

Megálmodjátok, milyen szöveget szeretnétek látni rajta, esetleg a minták alapján valamilyen rajzot, virágot, illetve a meghívó méretét. Célszerű valamilyen szabvány borítékba elhelyezhető méretet választani. Az elképzelésetek alapján megszerkesztjük kép formájában és elküldjük nektek, hogy ellenőrizhessétek, hogy így képzeltétek el. Amennyiben igen, akkor onnantól számítva kb. 1 hét múlva kézhez vehetitek.

Egyedi gyártás lévén a legkisebb rendelhető mennyiség 15 db. Az árat a tervek ismertetése után tudjuk pontosítani, de kiindulásként, az itt található fotókon szereplő meghívók ára 650 ft/db, melyek mérete 100 x 200 mm, illetve 150 x 210 mm. Nagyobb méretek (A5 feletti), illetve bonyolultabb rajzok esetén az ár eltérhet. A fába a szöveg és a rajz korszerű lézer technológiával kerül beleégetésre, mely gép nagyon precíz, pontos és szép munkát végez.

Nagy létszámú esküvő esetén természetesen abban is lehet gondolkodni, hogy nem a teljes vendégsereg részére adtok át ilyen meghívót, hanem csak a családnak, rokonoknak, közelebbi barátoknak, akik ezt egyben meg is őrizhetik a Legszebb Napotok kedves kis emlékeként.

Ugyan ilyen technológiával készítünk az asztalokra helyezendő itallapot, vacsora menüsort, az este programját, vagy bármi mást is, csak fantáziátokra van bízva.

Kérdezzetek és kérjetek ajánlatot bizalommal!

További információk

Tömeg 0.2 kg